Володимир Зеленський відвідав поранених воїнів на Сумщині

Володимир Зеленський відвідав поранених воїнів на Сумщині

Президент України Володимир Зеленський відвідав поранених воїнів на Сумщині. Про це він повідомив у своєму телеграм-каналі.

Президент подякував медикам, які допомагають нашим воїнам та повертають їх до життя.

"Для мене завжди честь подякувати захисникам і відзначити державними нагородами. Пишаємося нашими воїнами", - додав Зеленський.

"Відвідав наших воїнів, які відновлюються після поранень. Для мене завжди честь подякувати захисникам і відзначити державними нагородами. Пишаємося нашими воїнами. Цінуємо роботу наших лікарів. Дякую кожному медику за те, що допомагаєте нашим воїнам, повертаєте їх до життя", - написав президент України.

Також він зустрівся з воїнами 117-ї окремої бригади ТрО.

Нагадаємо, у Нікополі Дніпропетровської області внаслідок ворожого артилерійського обстрілу загинув чоловік. Про це повідомив начальник ДніпропетровськоїУ Варшаві, відбулося відкриття Коаліції бронетехніки на підтримку України. Про це повідомляє Міністерство оборони України. обласної військовоїадміністрації Сергій Лисак.

Окупанти вбили 55-річного чоловіка. Він потрапив під ворожий артобстріл.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Варшаві, відбулося відкриття Коаліції бронетехніки на підтримку України. Про це повідомляє Міністерство оборони України.

Головне