Воїни-легіонери зможуть отримати українське громадянство, - Зеленський

Воїни-легіонери зможуть отримати українське громадянство, - Зеленський

Напередодні Дня Незалежності України президент Володимир Зеленський підписав низку законів, ухвалених Верховною Радою, зокрема про надання українського громадянства легіонерам і повне забезпечення воїнів, які діють на території росії. 

Про це глава держави оголосив під час брифінгу у Києві.

“Напередодні нашого Дня Незалежності України я підписав ухвалені Верховною Радою України закони із оборонного законодавчого пакета. Перший закон гарантує усім нашим воїнам, які діють на території держави-агресора, повне забезпечення. Ми підтверджуємо гідну державну вдячність за бойову роботу наших героїв”, - повідомив Зеленський. 

Також президент підписав закон, який забезпечує надання українського громадянства іноземним легіонерам, які воюють на боці України.

Крім того, глава держави зазначив підписання закону, що захищає українське православ'я від московського впливу, підкресливши важливість цих та інших рішень для зміцнення України.

Як писали “Ми-Україна” раніше, у НАТО все ще ведуться обговорення щодо захисту повітряного простору України від російських атак.

Головне