Воїни 24-ї ОМБр показали, як виглядає знищений росіянами Часів Яр на Донеччині

Воїни 24-ї ОМБр показали, як виглядає знищений росіянами Часів Яр на Донеччині

На підступах до Часового Яру точаться запеклі бої. Воїни 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила спільно з іншими захисниками України стримують потужний наступ ворога, що має чисельну перевагу. Про це повідомили на сторінці бригади. 

Російські загарбники безперервно атакують місто, використовуючи широкий арсенал зброї - від артилерії та мінометів до авіації та безпілотників. Однак українські захисники чинять героїчний опір.

Вони ефективно знищують живу силу та техніку противника, не дозволяючи йому просунутися за лінію каналу Сіверський Донець - Донбас.

"Загарбники нещадно обстрілюють місто артилерією, мінометами, завдають ударів авіацією та дронами. Наші бійці масово знищують ворожу піхоту та техніку, не пускаючи окупантів на лінії каналу Сіверський Донець - Донбас, - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за добу 22 серпня на фронті відбулось 135 бойових зіткнень, є успіхи на Курському напрямку. Про це повідомило зведення Генштабу.

Як писали "Ми-Україна" раніше, повітряні сили 22 серпня завдали авіаудару високоточними американськими бомбами GBU-39 по взводному опорному пункті у Курській області. Про це повідомив командувач Повітряних сил Микола Олещук.

Головне