Водолази-сапери дістали з Дніпра частину російського безпілотника

Водолази-сапери дістали з Дніпра частину російського безпілотника

Окупанти вчергове завдали комбінованого удару по Україні. Водолази-сапери ДСНС вилучили металеві фрагменти російського безпілотника з Дніпра після ворожого обстрілу.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Рятувальники написали, що після чергової атаки противника водолази-сапери Мобільного рятувального центру швидкого реагування ДСНС підняли з річки частину ворожого дрона.

"Почувши вибух, один із очевидців, направився до місця події, де виявив величезні металеві уламки, що плавали на поверхні води. Він швидко повідомив про це службу екстреного реагування "101", - йдеться у дописі.

На щастя, постраждалих чи загиблих немає.

Варто нагадати, що російське окупаційне військо у ніч з 10 на 11 вересня запустило по Україні 34 засоби засоби повітряного нападу, які включали як ударні дрони, так і ракетне озброєння. В Повітряних силах ЗС України розповіли, скільки цілей вдалося збити.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, у Києві скоїли напад на священика Православної церкви України, який також є військовослужбовцем ЗСУ. У соцмережах припускають, що йдеться про митрополита Сімферопольського та Кримського Климента, який прибув до Києва на саміт "Кримської платформи".

Головне