Вночі ворог атакував Дніпропетровщину: рятувальники ліквідували всі пожежі (оновлено)

Вночі ворог атакував Дніпропетровщину: рятувальники ліквідували всі пожежі (оновлено)

В ніч на 6 вересня ворог завдав ударів по Дніпропетровщині, спричинивши кілька пожеж. За повідомленням ДСНС України у Telegram, всі займання вдалося ліквідувати.

У Синельниківському районі внаслідок атаки було знищено господарську споруду, пошкоджено житлові будинки та горів легковий автомобіль. У Павлоградському районі зайнялася суха трава та лісові угіддя.

“Вночі в області працювали наші сили ППО. Оборонці неба збили 4 ворожих “шахеди”, розвідувальний безпілотник і ракету. Дякую Захисникам та Захисницям неба за цілодобовий захист!”, – Микола Лукашук, очільник Дніпропетровської обласної ради, у офіційному Telegram-каналі.

У результаті обстрілів Нікопольського району поранено 62-річну жінку та 65-річного чоловіка, їх госпіталізовано з травмами. Рятувальники оперативно впоралися з усіма пожежами, локалізувавши ситуацію.

Як відомо, у ніч на 6 вересня ворог здійснив масовану атаку, запустивши 44 ударних дрони Shahed та дві авіаційні ракети з повітряного простору рф та окупованого Криму. Станом на 8-му ранку, українські сили ППО успішно знищили 27 дронів, ще кілька цілей спостерігаються у повітряному просторі на півночі. Протиповітряна оборона працювала в 13 областях України.

Нагадаємо, протягом цієї ночі на території Львівської області двічі оголошувалася повітряна тривога. Системи протиповітряної оборони успішно знешкодили всі три ворожі безпілотники, спрямовані на регіон. Уламки збитого "шахеда" стали причиною займання на складах в районі села Малехів, горіли вантажівки.

Як писали ”Ми-Україна” раніше, російська армія минулої доби обстріляла 13 населених пунктів Херсонщини, включно з обласним центром. Минулось без загиблих, однак з чотирма пораненими. Пошкоджено багатоквартирні та приватні будинки, медзаклади, скади, ТРЦ та автівки.

Головне