Вночі росіяни вдарили ракетами по центру Краматорська: в ОВА показали фото наслідків

Вночі росіяни вдарили ракетами по центру Краматорська: в ОВА показали фото наслідків

Російські окупанти укотре здійснили ракетний удар по Краматорську на Донеччині. Обстріл відбувся у ніч проти 25 березня, розповів очільник місцевої ОВА Павло Кириленко.

"Прильотами"пошкоджено вісім багатоповерхівок, офісне приміщення, готель, школа, два торговельних центри, кафе та два магазини.

"Одна з ракет С-300 влучила в адмінбудівлю, зруйнувавши три верхні поверхи. Від вибуху пошкоджені 8 багатоквартирних будинків, 6 торгових точок, школа та готель. Друга ракета влучила по промисловій зоні – одна будівля знищена внаслідок прямого влучання, декілька інших промислових будівель пошкоджено вибухом", - розповів Кириленко.

Обійшлося без постраждалих.

Ракетний удар по Краматорську: фото наслідків

Загалом з минулу добу з вини окупантів на Донеччині загинуло двоє людей, ще троє - отримали поранення. У Часовому Ярі внаслідок обстрілів пошкоджено щонайменше чотири будинки, у Костянтинівці - два будинки та газопровід. Руйнування житлового фонду зафіксовані також у Сіверську, безупинно тривають обстріли Торського і Зарічного Лиманської громади.

Як писав "Ми-Україна" раніше, російське окупаційне військо, попри суттєві втрати, продовжує наступальні дії на п’яти напрямках: Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському. За минулу бойову добу Сили оборони України відбили там 59 атак. 

За вчорашню бойову добу агресор здійснив 11 ракетних та 50 авіаційних ударів. Окрім того, окупаційне військо більш як 75 разів відкривало вогонь по українських мирних містах та селах і позиціях ЗСУ з РСЗВ. 

Головне