Вночі росіяни двічі обстріляли Нікопольщину з артилерії, – ОВА

Вночі росіяни двічі обстріляли Нікопольщину з артилерії, – ОВА

Російські збройні сили знову вдалися до агресивних дій проти України. У ніч на понеділок та зранку того ж дня вони здійснили серію нападів на Нікопольський район, що у Дніпропетровській області. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації

Атаки проводилися з використанням артилерійських систем, а також із залученням безпілотника-камікадзе. Це черговий епізод у тривалому протистоянні, що демонструє постійну загрозу для мирного населення прифронтових територій України. 

Спершу – Покровську громаду, потім – райцентр. Люди не постраждали.

Вранці артснаряди поцілили по Покровській і Червоногригорівській громадах. По Мирівській ворог вдарив дроном-камікадзе. Наслідки уточнюються.

"Продовжився терор і вранці. Артснаряди поцілили по Покровській і Червоногригорівській громадах. По Мирівській агресор вдарив дроном-камікадзе", - зазначив Лисак.

Нагадаємо, під час повітряної тривоги поблизу столиці працюють підрозділи ППО. Про це повідомляє КМДА.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти продовжують щодобово тероризувати населення Херсонщини обстрілами. Внаслідок російської агресії одна людина загинула, ще семеро отримали поранення, розповів голова місцевої ОВА Олександр Прокудін. 

Головне