Вночі рф атакувала Миколаївщину "шахедами" – постраждала база відпочинку, – ОВА

Вночі рф атакувала Миколаївщину

Російські війська атакували Миколаївщину "шахедами", силами й засобами протиповітряної оборони над областю знищено 13 ворожих дронів. Про це повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Внаслідок бойової роботи та падіння уламків виникло три пожежі, обійшлося без постраждалих.

В Очаківській громаді пошкоджено три приватних домоволодіння. У Коблівській – уламки впали за межами території бази відпочинку, вибуховою хвилею пошкоджено вікна підсобного приміщення та будівлі бази відпочинку.

Приблизно о 2:55 ночі російські сили здійснили напад на Очаківську та Коблівську громади, використовуючи безпілотні літальні апарати моделі "Shahed 131/136". Внаслідок атаки та падіння уламків дронів виникли три займання на відкритій місцевості. Пожежні бригади швидко прибули на місце подій та успішно загасили вогонь.

Нагадаємо, вночі ворог атакував регіон за допомогою ракет та ударних дронів. ППО відпрацювала по ворожих цілях, влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури немає, постраждалих також. Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупанти вночі та вранці атакували  Нікопольський район, застосовуючи дрони та артилерію.

Головне