Вночі окупанти запустили по Україні 22 Shahed та ракету Х-59: скільки вдалося збити

Вночі окупанти запустили по Україні 22 Shahed та ракету Х-59: скільки вдалося збити

В ніч на 12 березня захисники неба знищили 17 із 22 дронів-камікадзе типу Shahed. Про це повідомляє Генштабу ЗСУ та Сили оборони півдня України.

"Вночі російські окупанти в черговий раз атакували Україну, застосувавши 22 БПЛА типу Shahed. Силами та засобами протиповітряної оборони України 17 ударних БПЛА було знищено", - йдеться у повідомленні Генштабу ЗСУ.

Крім того, російські загарбники здійснили пуск ракети Х-59 в напрямку Одещини, в результаті ворожий снаряд було знищено над морем.

"Протягом 2,5 години підрозділи ППО відбивали атаку, вісім цілей було знищено: дві на Херсонщині, чотири в небі над Миколаївщиною, ще дві вийшли з нашої операційної зони у напрямку Дніпропетровщини, де також було знищено", - йдеться у повідомленні Сил оборони півдня України.

Нагадаємо, що російське окупаційне військо другу ніч поспіль тероризувало Одещину ударним дронами типу Shahed. Бойова робота зі знищення засобів повітряного нападу тривала 1,5 години, без влучань не минулось. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, бойова робота зі знищення дронів-камікадзе противника над південними регіонами України тривала понад 4,5 години

Головне