Вночі окупанти атакували Україну: наслідки

Вночі окупанти атакували Україну: наслідки

Вночі, 30 січня, армія окупантів атакувала україні безпілотниками. Про це повідомили у Генштабі. 

На Київщині уламки "шахеда" викликали пожежу на підприємстві - були пошкоджені адміністративна будівля та ангар, жертв та постраждалих вдалось уникнути. Про наслідки атаки на область повідомив керівник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

На території одного з підприємств в регіоні виникла пожежа. Внаслідок займання пошкоджено адміністративну будівлю, ангар та три автомобілі. 

Уночі в Миколаївській області внаслідок падіння уламків збитого ворожого дрона горів вантажний автомобіль. Про це повідомила Миколаївська обласна державна адміністрація.

На Дніпропетровщині один з "шахедів" поцілив у цивільну інфраструктуру в Криворізькому районі, а по Нікопольському району росіяни гатили з артилерії.

На Харківщині росіяни випустили мінімум шість дронів по Чугуївському району, пошкодивши підприємство та житлові будинки, поранень зазнали чоловіки 52 та 61 року.

В Херсонській області росіяни поцілили в агропідприємство, спричинивши пожежу, масштаби пошкоджень з'ясовуються.

Нагадаємо, на Харківському напрямку на сьогодні перебуває близько 200 000 російських бійців, орієнтовно 44 000 - них стоять на Куп'янському відтинку фронту. Відповідні дані в ефірі марафону "Єдині новини" озвучив керівник служби зв'язків з громадськістю Командування Сухопутних військ ЗС України Володимир Фітьо.

Як писав "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 29 січня сукупні втрати армії рф у війні проти України збільшились ще на 960 бійців. Сили оборони України також знищили 10 танків, майже три десятки бойових броньованих машин, 31 артилерійську систему та літак.

 

 

Головне

Інавгурація російського диктатора Володимира Путіна, яка має відбутися 7 травня, є спробою створити ілюзію законності майже довічного перебування при владі цієї людини, заявили в МЗС.