Внаслідок ворожого обстрілу у Херсоні загинула людина, – ОВА

Внаслідок ворожого обстрілу у Херсоні загинула людина, – ОВА

У Херсоні внаслідок ворожих обстрілів постраждали мирні жителі. Про це повідомили у Херсонській обласній військовій адміністрації.

В Дніпровському районі міста загинув 27-річний чоловік. Він перебував на вулиці під час атаки і отримав мінно-вибухову травму, несумісну з життям.

Крім того, близько 10:30 російські військові здійснили атаку з використанням безпілотника на автомобіль у Херсоні. Внаслідок скидання вибухівки з дрона постраждав 60-річний чоловік. Він отримав вибухову травму, множинні уламкові поранення голови, тулуба, руки та ноги. Потерпілого у стані середньої тяжкості доставили до лікарні.

Ці трагічні події вкотре демонструють, що російські окупанти продовжують цілеспрямовано атакувати цивільне населення та інфраструктуру на підконтрольних Україні територіях Херсонської області. Такі дії є грубим порушенням міжнародного гуманітарного права та свідчать про продовження Росією терористичної тактики ведення війни проти України.

Нагадаємо, на Донеччині за минулу добу внаслідок російських обстрілів 3 людини загинули і 8 отримали поранення. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, у ніч на 20 вересня російський ударний безпілотник типу "Shahed" пролетів у безпосередній близькості до Хмельницької атомної електростанції. Про це повідомив голова Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін.

Головне