Внаслідок ворої атаки Харкова 2 січня загинула ще одна людина

Внаслідок ворої атаки Харкова 2 січня загинула ще одна людина

У Харкові зросла кількість загиблих після ворожої атаки 2 січня. Про це повідомила Харківська обласна прокуратура.

Відомо, що у медичному закладі померла 84-річна жінка, яка отримала поранення під час обстрілу міста.

Зокрема, від рук російських загарбників загинуло двоє мирних жителів, ще 62 особи постраждали.

"На жаль, у лікарні померла одна з поранених - 84-річна жінка. Станом на зараз внаслідок масованої ракетної атаки рф загинуло двоє жінок, ще 62 цивільних мешканців травмовані", - йдеться в повідомленні.

Очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов розповів про стан постраждалих. Наразі в лікарні перебуває 16 людей.

"На стаціонарному лікуванні знаходиться 11 жінок та пʼять чоловіків, серед них хлопчик девʼяти років. За даними лікарів, стан 9-річної дитини середньої тяжкості, стабільний. Хлопчик отримав мінно-вибухову травму та забійну рану м’яких тканин", - зазначив він.

Крім того, 56-річний чоловік перебуває у тяжкому стані під наглядом фахівців. Житель отримав множинні уламкові ураження.

Нагадаємо, що у вечері, 3 січня, російські окупаційні війська обстріляли місто Харків, за попередньою інформацією по місту завдали двох ударів із ракетних комплексів С-300.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на сьогодні у Харкові налічується близько пів мільйона внутрішньо переміщених осіб, переважну більшість з них складають жителі Харківщини, які не хочуть виїздити за межі рідної області. 

Головне