Окупанти атакували Харків ракетами С-300, пошкодило нежитлові будинки

Окупанти атакували Харків ракетами С-300, пошкодило нежитлові будинки

Увечері, 3 січня, російські окупаційні війська обстріляли місто Харків, за попередньою інформацією по місту завдали двох ударів із ракетних комплексів С-300.

Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Наразі постраждалих від обстрілу немає. Атаку на місто також підтвердив міський голова Ігор Терехов.

Ударів із ЗРК С-300 завдавали з району Бєлгорода.

Нагадаємо, російські окупаційні війська поцілили по Снігурівці на Миколаївщині, в результаті поранення отримали четверо людей, серед них 15-річна дитина. Про це повідомив очільник міської військової адміністрації Іван Кухта.

За його словами, від ворожого обстрілу частково було ушкоджено будинки місцевих жителів.

"На території одного з підприємств на околиці Снігурівки пролунало декілька вибухів... На превеликий жаль, прилеглі будинки на околиці міста зазнали ушкоджень від вибухової хвилі, унаслідок чого серед місцевих мешканців є постраждалі, які дістали травм різного ступеня тяжкості", - зазначив він.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Україна звільнила з російського плону понад 200 українських військових та цивільних лсію. Серед них є частина захисників, які боронили Маріуполь та "Азовсталь".

Серед звільнених - солдати, сержанти, офіцери, воїни Збройних Сил, Національної гвардії, ВМС, прикордонники. Частина захисників боронила Маріуполь та "Азовсталь". 

Головне