Внаслідок удару росіян по портовій інфраструктурі Одеси є п'ятеро загиблих

Внаслідок удару росіян по портовій інфраструктурі Одеси є п'ятеро загиблих

Російські окупанти сьогодні, 6 березня, завдали ракетного удару по портовій інфраструктурі Одеси.Про це повідомив речник ВМС Дмитро Плетенчук в коментарі "РБК-Україна".

Через атаку загинуло п'ять людей.

"Ворог ударив по портовій інфраструктурі міста. Є пʼятеро загиблих. Кількість поранених уточнюється. Ведуться слідчі дії, щоби встановити всі обставини цього воєнного злочину росії", - зазначив Плетенчук.

За його словами, кількість поранених унаслідок російської терористичної атаки ще уточнюють.

Нагадаємо, росіяни обстріляли з артилерії Нікополь, через що сталася масштабна пожежа - зайнявся великий магазин. Про це повідомляє голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

За словами голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, вогонь охопив 4 тисячі квадратних метрів. На щастя, в результаті цього обстрілу жертв не було.

Як писали "Ми-Україна" раніше, підозру в колабораціонізмі повідомили трьом громадянинам України, вони організовували й проводили псевдореферендум рф на Херсонщині. Про це повідомила Херсонська обласна прокуратура.

Один з фігурантів у Суворівському районі Херсона погодився стати очільником дільничної виборчої комісії для проведення псевдореферендуму про приєднання регіону до складу росії. 


 

Головне