Внаслідок удару рф по Харкову загинула людина - Терехов

Внаслідок удару рф по Харкову загинула людина - Терехов

Російські окупанти після обіду 27 травня обстріляли Харків КАБами, ворог вдалив по цивільному підприємству. Про це повідомив глава ОВА Олег Синєгубов.

Наразі відомо про одну загиблу і 11 поранених.

"Приліт у промзону Холодногірського району міста. Інформація щодо постраждалих та руйнувань наразі уточнюється. Внаслідок удару по промзоні Холодногірського району одна людина загинула. Ще 11 поранені",- йдеться у повідомленні.

Терехов поінформував про "приліт" промзону Холодногірського району, що у західній частині міста. Пізніше посадовець уточнив: "На цю хвилину маємо четверо постраждалих, один з них у вкрай важкому стані".

Нагадаємо, торгова мережа "Епіцентр" виплатить по 1 мільйону гривень сімʼям тих, хто загинув під час удару в Харкові. Про це повідомили на сторінці компанії в Instagram.

Родинам, де залишились неповнолітні діти, виплачуватиме щомісяця по 10 000 гривень на кожну дитину до досягнення 18 років.

Як писали "Ми-Україна" раніше, торгова мережа "Епіцентр" виплатить по 1 мільйону гривень сімʼям тих, хто загинув під час удару в Харкові. Про це повідомили на сторінці компанії в Instagram.

Головне