Внаслідок удару рф по Херсону постраждали шестеро осіб, двоє з них перебувають в лікарні  

Внаслідок удару рф по Херсону постраждали шестеро осіб, двоє з них перебувають в лікарні  

У Херсоні внаслідок російських обстрілів, які окупанти здійснили вдень 26 вересня, постраждали шестеро людей, двох з них було госпіталізовано. Про це повідомили у Офісі генерального прокурора України.

"Станом на 17:00 через ворожі атаки по Херсону шестеро людей отримали поранення, двоє з них - госпіталізовані", - йдеться у повідомленні.

Також у відомстві додали, що російські загарбники цілий день били по Херсонщині, використовуючи різні види озброєння.  

"У населених пунктах області постраждало ще п’ятеро місцевих жителів та працівник поліції. Внаслідок обстрілів пошкоджено приватні та багатоповерхові житлові будинки, будівлі державних установ та автотранспорт", - зазначили у ОГПУ.

За фактами обстрілів розпочато досудове розслідування у кримінальних провадженнях за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Прокурори та співробітники правоохоронних органів документують всі воєнні злочини, які вчиняють в Україні російські військові.

Як повідомляли "Ми-Україна", dнаслідок обстрілу Херсона загинув колишній співробітник Державної служби України з надзвичайних ситуацій Дмитро Сидоренко. Він віддав службі 27 років.

Головне