Внаслідок удару по Мирнограду на Донеччині постраждало п'ятеро людей

Внаслідок удару по Мирнограду на Донеччині постраждало п'ятеро людей

У Донецькій області за минулу добу внаслідок обстрілів загинули два мирні жителі, ще восьмеро зазнали поранень. Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Росіяни влучили по житловому мікрорайону. П’ятеро громадян, які перебували у своїх оселях, отримали мінно-вибухові травми, різані рани тіла й осколкові поранення. Чотирьом чоловікам віком від 22 до 43 років та 40-річній жінці надано медичну допомогу.

У місті пошкоджено багатоквартирні будинки, автомобілі та навчальний заклад.  

"За 31 травня росіяни вбили двох жителів Донеччини — у Дробишевому. Ще 8 людей в області за добу дістали поранення", — повідомив Філашкін.

Загалом же від початку повномасштабної війни на Донеччині загинуло 1984 людини і поранено 4961 особу. Дані наведені без урахування жертв у Маріуполі та Волновасі.

Нагадаємо, російські окупаційні сили в ніч на 1 червня здійснили атаку на дві теплоелектростанції ДТЕК, що призвело до серйозних пошкоджень обладнання.

Як писали "Ми-Україна" раніше, близько 5:00 ранку 1 червня російські окупанти завдали ракетного удару по житлових будинках у Балаклії Ізюмського району Харківщини. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

 

Головне