Внаслідок удару по Кривому Рогу загинули 10 людей, - ОВА

Внаслідок удару по Кривому Рогу загинули 10 людей, - ОВА

Російські загарбники у ніч на 13 червня обстріляли Кривий Ріг, що у Дніпропетровській області. Станом на 13:00  відомо про 10 загиблих. Втім спочатку було відомо про дев'ятьох.

Про це розповів перший заступник голови Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов в ефірі телеканалу "Ми-Україна".

За його словами, п'ять людей дістали з-під завалів продуктового складу, але пошуково-рятувальні роботи тривають: "Ми бачимо, що під завалами ще можуть знаходитись люди".

Згодом стало відомо, що під завалами перебуває одна людина. Загалом 28 осіб постраждали, з них 12 у лікарнях міста в середньому, тяжкому та дуже тяжкому стані.

Росіяни вдарили по Кривому Розі шістьма ракетами, п‘ять разів влучили. Об‘єкти, куди потрапили ракети – не мають відношення до військової інфраструктури.

Під час ракетної атаки по Дніпропетровській області ворог завдав удару по підприємству. За попередніми даними, під завалами можуть залишатися п’ятеро людей.

Три російські крилаті ракети збили сили протиповітряної оборони, але також зафіксовано удари по цивільних об’єктах – житловому багатоповерховому будинку та приватному підприємству.

Також троє людей постраждали на приватному підприємстві, їх госпіталізували. Втім, під завалами досі знаходяться люди. Їх розшукують рятувальники.

Ворог не полишає у спокої і Нікопольщину. Вночі обстріляв з важкої артилерії Покровську та Марганецьку громади. Територію обстежують.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, на Острові в Херсоні попри небезпеку досі залишаються близько 800 осіб.

Головне