Внаслідок російської атаки на Житомирщині спалахнула пожежа

Внаслідок російської атаки на Житомирщині спалахнула пожежа

Російське окупаційне військо у ніч проти 26 жовтня атакувало Житомирщину. Внаслідок удару спалахнула пожежа, пише Держслужба  з надзвичайних ситуацій.

Рятувальники повідомили, що через російську агресію зайнялася господарська будівля.

"Пошкоджено господарську будівлю, травмованих та загиблих немає", - йдеться у дописі ДСНС.

Також цієї ночі від дій ворога постраждали Київ та область, а також Дніпро. Так, рятувальники гасили пожежі в Ірпені та на Обухівщині, пошкоджено житлові будинки на Бориспільщині. В Ірпені через падіння уламків загорівся двоповерховий гараж біля хостелу, в Бориспільському районі пошкоджено приватний будинок, саме тут зазнала травм дитина 2011 року народження та загинула людина. На Обухівщині рятувальникам довелося гасити пожежу на даху житлового будинку. 

Нагадаємо, у ніч на 26 жовтня російські війська здійснили черговий ракетний удар по Дніпру. Ворожа балістична ракета цілеспрямовано влучила в житловий будинок на вісім квартир, внаслідок чого є загиблі та важко поранені, серед яких дитина з відірваною рукою. Міський голова Борис Філатов підкреслив, що це було пряме влучання, а не падіння уламків.

Як писав "Ми-Україна" раніше, число поранених внаслідок російської атаки на Київ пізно ввечері 25 жовтня зросло до шести осіб, одну з яких госпіталізували. Через влучання ворожого дрону загинула 14-річна дівчина

Головне