Внаслідок російського удару по Краматорську загинули щонайменше дві людини - Філашкін

Внаслідок російського удару по Краматорську загинули щонайменше дві людини - Філашкін

У Краматорську стався черговий російський ракетний удар, який призвів до трагічних наслідків. Про це повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна.

Атака забрала життя щонайменше двох людей.

"Внаслідок обстрілу центру міста загинули щонайменше дві особи. Ще 19 людей отримали поранення різного ступеня тяжкості", - повідомив Філашкін, спілкуючись з журналістами на місці трагедії.

Він також зазначив, що ці дані можуть бути неостаточними, оскільки під завалами все ще можуть знаходитися люди. Рятувальні роботи тривають.

Ракетний удар завдав значних руйнувань цивільній інфраструктурі міста. За словами Філашкіна, пошкоджено дві багатоповерхівки, а також постраждали крамниці та припарковані автомобілі.

"На місці працюють органи влади та всі відповідальні служби. Ми робимо все можливе для ліквідації наслідків цього злочинного нападу", - додав очільник Донецької ОВА.

Як писали "Ми-Україна" раніше, за повідомленням голови Донецької обласної військової адміністрації Вадима Філашкіна, ситуація навколо Вугледара залишається напруженою, але контрольованою. Про це повідомили в ефірі національного телемарафону.

Головне