Внаслідок російського обстрілу на Харківщині був поранений поліцейський

Внаслідок російського обстрілу на Харківщині був поранений поліцейський

Російські війська обстріляли Харківську область, зокрема населені пункти Циркуни, Куп'янськ, Колісніківка та Приколотне. Внаслідок обстрілів є поранений поліцейський, пошкоджено житлові будинки та інша інфраструктура.

Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

У селі Циркуни Харківського району 6 серпня о 00:50 обстріл пошкодив житловий будинок, що спричинило загоряння. У смт Куп'янськ-Вузловий Куп'янського району 

5 серпня о 23:00 внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено приватний будинок. У селі Колісніківка Куп'янського району о 19:00 обстріл КАБом завдав шкоди приватному будинку.

Обстріл БПЛА та FPV дронів у селі Приколотне Вільхуватської ТГ Куп'янського району о 15:35 пошкодив два автомобілі. У місті Куп’янськ о 14:45 обстріл FPV дроном призвів до поранення співробітника поліції. У селі Одноробівка Золочівської ТГ Богодухівського району о 14:03 обстріл спричинив пожежу в господарчій споруді на території приватного домоволодіння.

На Харківському напрямку ворог продовжує активні дії, відбулося п’ять бойових зіткнень в районах Вовчанська та Тихого. На Куп’янському напрямку противник здійснив сім атак на позиції українських підрозділів, зосередивши зусилля на районах Петропавлівки, Берестового та Стельмахівки.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російські війська атакували Миколаївщину “шахедами”, силами й засобами протиповітряної оборони над областю знищено 13 ворожих дронів.

Головне