Внаслідок російського авіаудару по Куп'янську поранено сім людей: поліція документує наслідки

Внаслідок російського авіаудару по Куп'янську поранено сім людей: поліція документує наслідки

Російські окупаційні війська вранці завдали удару по Куп'янську на Харківщині, внаслідок чого постраждали семеро місцевих мешканців, одна з яких у тяжкому стані.

Про це повідомляє Національна поліція України. 

За інформацією правоохоронців, окупанти завдали удару по місту, використовуючи ймовірно ОДАБ-1500. Авіабомба влучила біля магазину на ринку, частково зруйнувавши двоповерхову будівлю та пошкодивши 12 торгових кіосків, дитсадок, житлові будинки та адміністративну будівлю. 

П'ять жінок і двоє чоловіків отримали поранення різного ступеня тяжкості. Поліцейські допомагали разом із рятувальниками витягувати постраждалих з-під завалів.

На місці події працюють слідчі, криміналісти та вибухотехніки. За фактом порушення законів і звичаїв війни розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, російські окупанти за добу завдали 2 456 обстрілів по Донеччині, під ударом опинились вісім населених пунктів. Внаслідок нападу поранено чотирьох цивільних.

Як писав “Ми-Україна” раніше, президент Польщі Анджей Дуда та його південнокорейський колега Юн Сок Йоль засудили відправку Північною Кореєю військ до росії для участі у війні проти України як загрозу глобальній безпеці.

Головне