Внаслідок російських обстрілів Нікопольщини постраждали два чоловіки

Внаслідок російських обстрілів Нікопольщини постраждали два чоловіки

У середу російські війська обстрілювали з артилерії і дронів-камікадзе Нікопольський район Дніпропетровської області, внаслідок чого поранень дістали двоє чоловіків. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

За словами голови Дніпропетровської ОВА Сергія Лисака, впродовж дня окупанти вели вогонь по Нікопольщині з артилерією та дронами-камікадзе. Зокрема, під вогонь потрапили Нікополь, а також Покровська та Мирівська громади.

"Постраждали чоловіки 37 і 66 років. Обидва лікуватимуться амбулаторно. Пошкоджені багатоповерхівка й 2 приватні будинки. Потрощені гаражд, 3 господарські споруди, одна – знищена. Понівечені інфраструктура, комунальне підприємство. Зачепило авто і лінії електропередач", - зазначив Лисак.

Унаслідок обстрілів у районі також пошкоджено багатоповерховий і два приватних будинки, гараж, три господарські споруди, одну - знищено. Також понівечена інфраструктура, комунальне підприємство, авто, лінії електропередачі.

Нагадаємо, генерал-лейтенанту Росгвардії Володимиру Спиридонову висунуто підозру у військових злочинах на території України. Про це повідомили в СБУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на окупованій Запорізькій АЕС перебуває близько тисячі російських військових, озброєних у тому числі й фугасною зброєю. Про це міський голова Енергодара Дмитро Орлов розповів в інтерв'ю німецькому виданню "Taz".

 

Головне