Внаслідок ракетного удару по Україні загинуло близько 20 людей, - Клименко

Внаслідок ракетного удару по Україні загинуло близько 20 людей, - Клименко

Внаслідок ранкової атаки російських ракет по Києву загинуло сім людей та 25 постраждало. Росіяни також завдали ударів по Дніпру, Кривому Рогу та Донеччині, загалом загинуло близько 20 людей, поранено близько півсотні.

Про це повідомив Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. 

“Сьогоднішній ранок вчергове довів, що росія - країна терористів та виродків. Десятки ракет по містах у годину-пік. Удар по найбільшій дитячій лікарні країни”, - наголосив очільник МВС.

За його словами станом на 12:10 8 липня відомо про сім загиблих та 25 постраждалих внаслідок атаки по Києву. Рятувальники, поліцейські, кінологи, вибухотехніки та психологи працюють безперервно, щоб врятувати людей з-під завалів та надати їм допомогу.

“Ми вже облаштовуємо пункти психологічної допомоги, працюють групи слідчих, які фіксують ці злочини. Кожен, хто потребує допомоги, може звернутися до будь-якого працівника системи МВС”, - додав Клименко.

Російські ракети також вразили Дніпро, Кривий Ріг та Донеччину. Загалом внаслідок ранкової атаки рф по Україні загинуло близько 20 людей, близько півсотні отримали поранення.

“Сьогодні країна відчула не страх, а ще більше люті та ненависті. За терор проти цивільних та дітей відповідь буде”, - підкреслив міністр.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Дніпро також стало однією з цілей масованого ракетного удару армії рф по Україні 8 липня. Внаслідок обстрілу є руйнування та поранені.

Головне