Внаслідок ракетного удару по Києву є постраждалі: рятувальники надають допомогу

Внаслідок ракетного удару по Києву є постраждалі: рятувальники надають допомогу

Внаслідок ракетного удару по Києву п’ятьом жінкам медики надали допомогу через гостру реакцію на стрес. Одну жінку госпіталізували.

Про це повідомляє Київська міська військова адміністрація. 

Як пишуть в КМВА сьогоднішній обстріл відрізнявся від попередніх повітряних атак ворога по столиці. Цього разу удар було завдано не вночі, а також не було застосовано комбінованого чи масованого обстрілу. Ракети також не були балістичними чи крилатими, випущеними з бомбардувальників.

У повідомленні наголошують, шо зміна тактики з боку окупантів свідчить про те, що вони шукають нові методи та час для завдання ударів по Києву, адже столиця України завжди залишається однією з головних цілей для загарбників.

“Звісно, на кожну дію ворога у Збройних Сил України знайдеться своя ефективна протидія. Але такі атаки окупантів мають бути нагадуванням для мешканців столиці - жодну повітряну тривогу ігнорувати не можна! Ракети збиваються, але на молекули не розпадаються і уламки несуть загрозу для життя людей. Тому, чуєте сирену - прямуєте до укриття.”, - йдеться у повідомленні. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські загарбники влучиличи КАБом біля сортувального терміналу "Нової пошти". Внаслідок ворожої агресії одна людина загинула, ще девʼять отримали поранення, серед них 8-місячний хлопчик.

Головне