Внаслідок обстрілу Харкова постраждало чотири людини, - Терехов

Внаслідок обстрілу Харкова постраждало чотири людини, - Терехов

російські війська здійснили масштабний обстріл Харківської області, завдавши значних руйнувань та спричинивши людські жертви. Про це повідомив міський голова Ігор Терехов.

За інформацією Харківської обласної військової адміністрації та прокуратури, внаслідок авіаудару по селу Новоплатонівка Борівської громади загинуло подружжя пенсіонерів. Тіла 71-річних чоловіка та жінки були знайдені під завалами їхнього будинку.

Обласний центр також зазнав атаки. Мер Харкова Ігор Терехов повідомив про удари керованими авіабомбами по трьох районах міста. В Основ'янському районі зафіксовано влучання біля житлового будинку, внаслідок чого постраждало щонайменше четверо людей.

"На цю хвилину відомо вже про 4 постраждалих в Основ'янському районі," - уточнив Терехов.

У Київському районі пошкоджено автозаправку поблизу одного з супермаркетів. "Ще один удар по Київському району міста, біля одного з супермаркетів - пошкоджено автозаправку," - додав міський голова. Атаки призвели до проблем з електропостачанням у деяких районах міста.

Крім того, в селі Бугаївка Чугуївського району зафіксовано падіння ворожого FPV-дрона неподалік місця видачі гуманітарної допомоги. На щастя, в цьому випадку обійшлося без жертв.

Правоохоронні органи розпочали досудові розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни відповідно до статті 438 Кримінального кодексу України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, армія російської федерації протягом дня 10 разів обстріляли Нікополь та три громади на Дніпропетровщині.

Головне