Внаслідок обстрілу Херсона загинула жінка, є поранений, – ОВА

Внаслідок обстрілу Херсона загинула жінка, є поранений, – ОВА

Російська окупаційна армія обстріляла місто Херсон 23 вересня.  В результаті обстрілу загинула 65-річна жінка. Крім того, поранення отримав один чоловік.

Про це розповів голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін у Telegram.

65-річна жінка отримала тяжкі травми несумісні з життям.Ворожий снаряд вразив її, коли вона перебувала на подвір'ї свого власного будинку.

Також поранення отримав 27-річний чоловік. Потерпілому було надано першу медичну допомогу, і надалі він буде проходити амбулаторне лікування.

Вдень, 23 вересня, росіяни скинули з безпілотника вибухівку, яка впала на мешканця Херсонщини.

Цей інцидент призвів до отримання важких поранень 78-річного чоловіка, який проживає в Миколаївці. Внаслідок вибуху, він втратив частину руки, отримав поранення грудної клітини, відкритий перелом та кровотечу.

Потерпілого негайно госпіталізували, і медичний персонал робить усе можливе, щоб зберегти його життя.

Напередодні, 22 вересня, почала завдавати ударів по місту Херсон. У результаті ворожих обстрілів загинула одна людина, ще одна – отримала поранення. Загарбники цілили по житловому масиву у Дніпровському районі обласного центру.

Як писав "Ми-Україна" раніше, росіяни можуть накопичувати ракети для подальших атак на Україну. Ймовірно, що агресор наразі знижує використання крилатих ракет з морського базування, щоб накопичити їх більше для масованих атак на країну.

Головне