Внаслідок обстрілів на Харківщині пошкоджено будинки та поранено цивільного

Внаслідок обстрілів на Харківщині пошкоджено будинки та поранено цивільного

Російські військові впродовж доби завдали численних обстрілів по Ізюмському, Чугуївському та Куп'янському районах, які спричинили загоряння, руйнування будинків та пошкодження інфраструктури, а також було поранено чоловіка.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.  

30 липня о 6:40 в Куп'янську внаслідок обстрілу поранено 71-річного чоловіка, який був госпіталізований.

29 липня о 15:30 в селі Першотравневе Борівської ТГ Ізюмського району загорівся приватний будинок через влучання FPV-дрона, також пошкоджено надвірні споруди.

О 11:32  в селі Лозова Вовчанської ТГ Чугуївського району обстрілом зруйновано чотири приватних будинки та дев’ять господарських споруд. Пошкоджено ще 13 приватних будинків та 17 господарських споруд. 

О 11:10 в селі Хатнє Великобурлуцької ТГ Куп'янського району артобстрілом пошкоджено один приватний будинок.

О 11:00 в селі Лозова Чугуївського району внаслідок обстрілу КАБ пошкоджено вісім будинків і автомобіль.

“На Харківському напрямку відбулося п’ять бойових зіткнень в районах населених пунктів Глибоке та Вовчанськ. На Куп’янському напрямку кількість атак за добу зросла до шести. Сили оборони відбивали штурмові дії агресора біля Новоосинового, Піщаного та Стельмахівки”, - йдеться у повідомленні. 

Як писали “Ми-Україна” раніше, на Херсонщині під ворожим вогнем та авіаударами опинилися 15 населених пунктів, зокрема Херсон. російські війська поцілили в об'єкти критичної та припортової інфраструктури, житлові квартали та газопроводи.

Головне