Внаслідок обстрілів Херсонщини за сьогодні постраждали 20 осіб, - МВС

Внаслідок обстрілів Херсонщини за сьогодні постраждали 20 осіб, - МВС

Російські окупанти з ранку, 13 серпня, завдали ударів по населених пунктах Херсонської області, внаслідок чого постраждало 20 цивільних людей.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

"Після ворожих обстрілів виникли пожежі в приватних домоволодіннях. Горіли житлові будинки та гаражне приміщення", - повідомив міністр.

З 20 осіб семеро загиблих (п’ять - у Широкій Балці, двоє - у Станіславі). Ще 13 - поранені (по три - у Херсоні та Бериславі, по дві - у Станіславі та Комишанах, по одному - у Велетенському, Золотій Балці та Новокаїрах).

За словами Клименка, рятувальники ДСНС ліквідували всі загоряння, попри повторні обстріли окупантів.

У регіоні після ворожих ударів горіли будинки, гаражні приміщення. Рятувальники все оперативно загасили.

14 серпня оголошено Днем жалоби за загиблими. Станом на зараз відомо про сімох загиблих й дев'ятьох поранених.

"Сьогодні Херсонська область здригнулася від страшних звісток. Херсон, Велетенське, Золота Балка, Станіслав, Комишани, Широка Балка… Софійці було лише 23 дні від народження, її братику Артему - 12 років. Сьогодні їх разом з татом та мамою вбила Росія. Також у Широкій Балці терористи обірвали життя 67-річного місцевого жителя", - написав голова Херсонської ОВА Прокудін.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Соломʼянський районний суд Києва щонайменше на два місяці продовжив строк дії обовʼязків для митрополита УПЦ МП Павла.

Головне