Внаслідок обстрілів Донецької області постраждало сім мирних жителів

Внаслідок обстрілів Донецької області постраждало сім мирних жителів

На Донеччині через обстріли російських окупантів постраждало семеро мирних жителів. Найбільше у Краматорському районі. Про це повідомив очільник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

"За 23 квітня росіяни поранили семеро жителів Донеччини: пʼять у Костянтинівці, одного у Нью-Йорку і Красногорівці", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що у Красногорівці поранено людину. У Курахівській громаді пошкоджено будинок у Гострому, обстріляні Курахове та Острівське. У Гродівській громаді під вогнем Новоолександрівка. У Новогродівській громаді пошкоджено будинок у Галицинівці. У Покровську пошкоджено адмінбудівлю. У Лиманській громаді пошкоджено пʼять приватних будинків у Ямполі, адмінбудівлю у Зарічному. У Костянтинівці поранено пʼять людей, пошкоджено чотири будинки, два автомобілі та інфраструктурний об'єкт.

Крім того, у Нью-Йорку поранено людину, пошкоджено будинок. У Часовоярській громаді пошкоджені сім приватних будинків, багатоповерхівка і два нежитлові приміщення.

Нагадаємо, що російські війська обстріляли прикордоння Сумщини, в результаті 46 річна жінка отримала поранення. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська у понеділок, 23 квітня, запустили керовану авіабомбу по місту Костянтинівка Донецької області, в результаті постраждали п'ятеро людей. 

Головне