Внаслідок нічної атаки на Київ у Голосіївському районі сталося падіння уламків БПЛА

Внаслідок нічної атаки на Київ у Голосіївському районі сталося падіння уламків БПЛА

Внаслідок нічної атаки на Київ у Голосіївському районі сталося падіння уламків БПЛА, працюють оперативні служби. Про це повідомили у КМВА.

У Голосіївському районі уламками пошкоджені вікна та двері в квартирі на 6 поверсі житлового будинку. В квартирі виявлено невеликий уламок, схожий на гайку.

"Внаслідок атаки ударних БпЛА в Голосіївському районі Києва сталося падіння уламків на територію житлової забудови. Попередньо, пошкоджено вікна та двері в багатоквартирному будинку", - зазначає начальник КМВА Сергій Попко.

У Дніпровському районі на дитячий майданчик між будинками впали уламки БпЛА. Екстрені служби прямують на місця для перевірки.

Нагадаємо, росії стає дедалі складніше протидіяти українській зброї. Ще два з половиною роки тому Україні не було чим відбиватися від російських окупантів. Нині ж маємо зброю, що здатна не лише протидіяти росії, але і вражати цілі на території держави-агресорки, йдеться у сюжеті "Ми-Україна".

Як писали "Ми-Україна" раніше, підрозділи системи Міністерства внутрішніх справ отримали 1170 жіночих бронежилетів. Про це повідомили в МВС.
 

Головне