Внаслідок дронової атаки на Львівщині виникла пожежа

Внаслідок дронової атаки на Львівщині виникла пожежа

Війська рф запустили ударний безпілотник 20 вересня на Львівську область, внаслідок збиття в одному з сіл виникла пожежа.

Про це повідомляє голова Львівської ОВА Максим Козицький.

“Під час повітряної тривоги, яка тривала на Львівщині з 03:56 по 04:32 20 вересня, у повітряний простір нашої області залетів один ворожий ударний безпілотник”, - написав Козицький.

Сили протиповітряної оборони ПвК “Захід” знищили ворожий БпЛА.

Однак, через падіння уламків близько 04:30 виникла пожежа в одному з сіл області. Зайнялося приміщення колишнього колгоспу. 

Пожежники швидко відреагували, і займання вдалося загасити. На місці події працювали 20 рятувальників та чотири одиниці спецтехніки. Пожежу було локалізовано без розповсюдження на сусідні будівлі.

Внаслідок інциденту пошкоджено три автомобілі – один вантажний і два легкових. Також у декількох житлових будинках, розташованих неподалік місця падіння уламків, вибиті вікна.

“Найважливіше: за даними на цю годину, жертв чи постраждалих нема”, - голова Львівської ОВА.

Нагадаємо, російська окупаційна армія втратила на війні в Україні 1340 військовослужбовців. Загалом із початку повномасштабного вторгнення росія втратила в Україні 639 480 військових.

Як писав "Ми-Україна", рф утримує кораблі споряджені високоточним ракетним озброєнням в басейнах Чорного та Середземного морів.

Головне