Внаслідок аварії поїзда в Пакистані загинуло щонайменше 30 людей, ще 90 - отримали поранення (відео)

Внаслідок аварії поїзда в Пакистані загинуло щонайменше 30 людей, ще 90 - отримали поранення (відео)

У Пакистані напередодні, 6 серпня, сталась трагедія на залізниці, яка забрала життя щонайменше трьох десятків людей. Як пише Reuters, з рейок зійшло близько 10 вагонів пасажирського поїзда, інцидент стався Навабшах у південній провінції Сінд.

Низка з вагонів з пасажирами перевернулась, що фактично заблокувало людей всередині. Старший офіцер залізниці Махмудур Рехман Лакхо розповів, що до ночі рятувальники закінчили роботу на місці події.

https://twitter.com/Helya_1453/status/1688245018765471746

Місцеве телебачення показало, як проходила пошуково-рятувальна операція. На кадрах можна побачити, як рятувальники витягують жінок, дітей та літніх пасажирів із пошкоджених та перевернутих вагонів. Деякі поранені лежали на землі і кликали на допомогу, поки місцеві жителі роздавали воду та їжу.

У місцевій поліції уточнили, що близько сотні поранених було доставлено до Народної лікарні в Навабшасі. У відомстві наголосили, що серед загиблих та поранених є жінки та діти.

Видання наголошує, що аварії на залізниці в Пакистані є "звичайною справою". Уряди країни, які змінювали один одного, протягом багатьох років намагалися знайти кошти для модернізації залізничної мережі.

Як відомо, в результаті масштабної залізничної катастрофи в Сінді у 2021 році 56 людей загинули і понад 100 отримали поранення.

https://twitter.com/matttttt187/status/1688204527084683265

Як писав "Ми-Україна" раніше, у залізничній аварії в індійському штаті Одіша, де на початку літа зіткнулися три поїзди, загинули 294 особи, понад тисячу – постраждали.

Головне