Внаслідок атаки рф по Херсонщині постраждали дев’ять людей, - Соболевський

Внаслідок атаки рф по Херсонщині постраждали дев’ять людей, - Соболевський

Внаслідок атаки російських окупаційних військ по Херсонській області за добу, 13 вересня, постраждали дев’ять людей.

Про це заявив заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський в ефірі національного марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна".

"Ворог знову використав керовані авіабомби. Дев’ять осіб постраждало за вчора саме у Бериславському районі, серед постраждалих і волонтери. На жаль, були випадки, коли люди підривалися на вибухонебезпечних предметах", - розповів Соболевський в ефірі.

Нагадаємо, російські окупанти 13 вересня обстріляли населений пункт Зміївка, що на Херсонщині. Під обстріл рф потрапили дві жінки, серед них – волонтерка. Обстріл Зміївки відбувся удень. Росіяни скинули вибухівку з безпілотника.

Унаслідок російської атаки поранення отримала 54-річна волонтерка, а також 68-річна жителька Зміївки. Обох жінок доправили до лікарні.

Російські окупанти завдали удару по гімназії у селі Антонівка в Херсонській області. У результаті пошкоджені фасад, дах, вікна, обладнання. Внаслідок ворожого обстрілу постраждала гімназія № 21, яку ще знають як “зелену школу”. У будівлі гімназії пошкоджені фасад, дах, вікна, обладнання.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, російська армія знову завдала удару по Одрадокамʼянці Херсонської області, внаслідок чого зазнав поранень мирний житель. Зазначається, що потерпілого з пораненням голови та ніг доставили до медичного закладу.

При цьому російські окупанти за добу, 12 вересня, 85 разів обстріляли Херсонщину. Внаслідок цього були поранені чотири особи.

Головне