Внаслідок атаки по Станіславу на Херсонщині постраждали четверо рятувальників

Внаслідок атаки по Станіславу на Херсонщині постраждали четверо рятувальників

Внаслідок ворожого обстрілу по Станіславу на Херсонщині порвнення отримали четверо рятувальників. Також частково пошкоджено пожежний автомобіль. Про це повідомляє Національна поліція України.

Відомо, що російські загарбники цілеспрямовано били по рятувальникам та пункту екстреної медичної допомоги.

"Внаслідок скидання боєприпасів з БПЛА четверо рятувальників зазнали поранень, пошкоджено пожежний автомобіль", - йдеться в повідомленні.

Крім того, росіяни атаакували і медичний заклад, в результаті постраждала 77-річна жінка, якій надали необхідну допомогу. 

"Опівночі російські військові гатили по населеному пункту з артилерії, медична допомога знадобилася 77-річній жінці", - розповіли правоохоронці.

Співробітники поліції зазначили, що російські загарбники продовжують воювати проти мирного населення Херсонщини.

"Ворог підло цілився по житлових кварталах, вкотре пошкоджено контактну тролейбусну лінію та газопровід", - додали поліцейські.

Нагадаємо, що російські війська з артилерії вдарили по Станіславу, що на Херсонщині, було влучання у житлові будинки, внаслідок чого поранена людина. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, російські окупаційні війська за добу випустили 788 снарядів по Херсонській області, поранено четверо людей. Ворог здійснив 121 обстріл, випустивши 788 снарядів з мінометів, артилерії, РСЗВ, танків та БпЛА. 

Головне