Влучань в критичну інфраструктуру на Миколаївщині немає, - Кім

Влучань в критичну інфраструктуру на Миколаївщині немає, - Кім

Внаслідок чергового ракетного удару в п’ятницю, 10 лютого, у Миколаївській області критична інфраструктура не постраждала. 

Про це в ефірі “Ми-Україна” повідомив очільник місцевої ОВА Віталій Кім. 

“Влучань в об'єкти критичної інфраструктури в нас немає. ППО працювала, але будемо чекати на офіційні повідомлення від військових", - зазначив він. 

Кім наголосив на тому, що “приліт” в енергооб’єкти в будь-якій області буде відчутний і в інших регіонах. 

“В нас єдина енергетична система по всій країні. Якщо є влучання в об’єкт інфраструктури, де є генерація, по падає потужність по всій країні. Тому будь-яке влучання в інфраструктуру є шкідливим для кожного регіону”, - підсумував він.

Критична інфраструктура постраждала сьогодні у Харкові. У Хмельницькому 50% міста без світла після влучання в енергооб’єкт. "Укренерго" повідомила про влучання в низку об’єктів високовольтної інфраструктури на сході, заході та півдні країни.

Нагадаємо, "прильотів" внаслідок масованої атаки не зафіксовано також і у Львові. Міський голова Андрій Садовий подякував за роботу силам ППО. У Львівській ОВА поінформували про падіння ворожої ракети у Золочівському районі. Снаряд не зірвався.

Як писав "Ми-Україна" раніше, народний депутат України від забороненої партії ОПЗЖ Олег Волошин отримав підозру у державній зраді. За оприлюдненою інформацією, депутат публічно просував російську пропаганду та вів підривну діяльність проти України.

Крім того, Волошину повідомили про підозру за побиття ветерана АТО влітку 2020 року.  

Головне