Влада рф створила програму переселення росіян на ТОТ України за гроші

Влада рф створила програму переселення росіян на ТОТ України за гроші

Російський диктатор Володимир Путін видав указ, що передбачає соціальні гарантії для росіян, які переїдуть на тимчасово окуповані території України. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Планують заселити райони Донеччини, Луганщини, Запоріжжя, Херсонщини та Криму. Згідно з новими умовами, переселенці можуть отримати виплати від трьох до п'яти мільйонів російських рублів.

Пріоритет надається "відкомандированим" спеціалістам, які планують переїхати разом із родинами. Серед найбільш затребуваних професій - працівники для облаштування позицій і перевезення вантажів, а також будівельники, відповідальні за "відновлення" інфраструктури, знищеної внаслідок російського наступу на українські міста.

Однак росіянам на окупованих територіях рф досі не вдалося завершити формування своїх "адміністрацій". Окупанти активно шукають осіб, готових до співпраці, для роботи в "адміністраціях" та інших фейкових структурах.

Нагадаємо, у Краснодарському краї рф 21 вересня горить військова база "Молькіно", де раніше розташовувалася "ПВК Вагнера".

Як писав "Ми-Україна" раніше, у двох російських регіонах - Тверській області та Краснодарському краї - були зафіксовані потужні вибухи та детонація боєприпасів внаслідок ймовірних атак безпілотників.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.