Вкусила поліцейського: У Херсоні жінка намагалася перешкодити перевірці документів сина

Вкусила поліцейського: У Херсоні жінка намагалася перешкодити перевірці документів сина

Мешканка Херсона намагалася перешкодити поліцейським перевірити документи її 23-річного сина, внаслідок чого вкусила одного з них за руку.

Про це повідомляє поліція Херсонської області у Facebook.

Опівдня на території ринку в Корабельному районі міста, поліцейські спільно з представниками ТЦК та СП проводили заходи з документування адміністративних правопорушень. Один з чоловіків відмовився надати документи, що посвідчують його особу, та почав поводитися агресивно.

Під час інциденту 60-річна мати чоловіка, намагаючись перешкодити перевірці, вкусила за руку одного з поліцейських. Користуючись ситуацією, син втік.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Жінці інкриміновано напад на поліцейського, їй загрожує кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 345 ККУ (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків).

За даними поліції, чоловік, документи якого намагалися перевірити, за віком не підлягає мобілізації.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, українські юнаки, що перебувають за кордоном, також повинні стати на військовий облік і зробити це дистанційно поки не можна.

Головне