Визначили місця, де можемо завдати найбільшої шкоди ворогу: Зеленський провів військові наради

Визначили місця, де можемо завдати найбільшої шкоди ворогу: Зеленський провів військові наради

Президент Володимир Зеленський у п'ятницю, 15 березня, провів одразу декілька важливих військових нарад. Глава держави зустрічався з головнокомандувачем, керівниками Генштабу, воєнної розвідки, Служби безпеки, а також представниками уряду, "оборонки" та інших відомств. 

Перша нарада відбулась за участі Зеленського та головнокомандувача ЗС України Олександра Сирського. Останній щойно повернувся з фронту та надав лідеру країни інформацію по оперативну ситуацію на полі бою та основних напрямках. Сторони "узгодили подальші дії".

Друга нарада президента відбулась із Сирським, керівником Генштабу ЗСУ  Анатолієм Баргилевичем, головою Міноборони Рустемом Умєровим, очільником СБУ Василем Малюком, начальником воєнної розвідки Кирилом Будановим та заступником головкома, який відповідає за безпілотні системи Вадимом Сухаревським.

"Визначили найуразливіші місця ворога, ті, де ми можемо завдати йому найбільшої шкоди. І будемо завдавати. Що більше російська держава втрачатиме і що більшою буде ціна її агресії, то ближчим буде справедливе завершення цієї війни", - розповів гарант.

Третя нарада, присвячена випуску високотехнологічних БпЛА дронів для здійснення цих та прийдешній операцій, відбулась із залученням представників уряду, оборонно-промислового комплексу та інших дотичних відомств. 

"В Україні є така зброя, але вона повинна ставати далекобійнішою, масовішою та потужнішою. Визначили відповідні завдання та терміни", - зазначив Зеленський.

Як писав "Ми-Україна" раніше, за даними, які навів генпрокурор Андрій Костін, станом на 17:00 кількість загиблих в Одесі, внаслідок ракетного обстрілу, зросла до 19 осіб. 

Головне