Виробник танків Leopard та гаубиць Caesar створив філію в Україні

Виробник танків Leopard та гаубиць Caesar створив філію в Україні

Французько-німецький оборонний концерн KNDS, відомий виробництвом танків Leopard та самохідних артилерійських установок Caesar, заснував дочірню компанію в Києві. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Нова структура, ТОВ "КНДС Україна", зосередиться на обслуговуванні та ремонті військової техніки європейського виробництва, яка перебуває на озброєнні ЗСУ.

Компанія забезпечуватиме технічне обслуговування, поточний та капітальний ремонт, підтримку танків Leopard 1 та Leopard 2, артилерійські системи Caesar, колісні танки AMX10 RC, самохідні гаубиці PzH 2000, зенітні установки Gepard.

KNDS планує розширити свою присутність в Україні через налагодження співпраці з "Укроборонпромом" та організацію спільного виробництва:155-мм артилерійських боєприпасів, запчастин за передовими технологіями.

Нагадаємо, коаліція спроможностей з розмінування погодила виділення 22 мільйонів євро для закупівлі спеціального транспорту для України. Про це повідомляє пресслужба Міноборони.

Як писали "Ми-Україна" раніше, міноборони України планує розширювати розробку вітчизняної зброї, включно з балістичними ракетами, і збільшити фінансування оборонної промисловості.

Головне