Вірменія запропонувала Азербайджану підписати пакт про ненапад

Вірменія запропонувала Азербайджану підписати пакт про ненапад

Прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян запропонував владі Азербайджану підписати пакт про ненапад. Про це повідомляє видання News.am.

"Ми запропонували Азербайджану ввести механізм взаємного контролю над озброєннями. Також було запропоновано підписати пакт про ненапад, якщо виявиться, що підписання мирного договору займе більше часу, ніж очікувалося", - сказав Пашинян.

Вірменія запропонувала Азербайджану кілька механізмів гарантування безпеки, зокрема відведення військ до адміністративних кордонів.

19 вересня цього року Азербайджан оголосив про початок "антитерористичних заходів локального характеру" у Нагірному Карабаху. У регіоні розпочалася операція азербайджанської армії.

Нагадаємо, організація Об'єднаних Націй закликала країни відновити фінансову підтримку свого агентства для допомоги палестинським біженцям (UNRWA). Про це повідомили у заяві генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у ніч на 28 січня 2024 року невелика американська військова база Tower 22, розташована на перетині ліній державних кордонів Йорданії, Сирії та Іраку зазнала удару безпілотного апарату.  

 

 

Головне