Випала з вікна шостого поверху: на Одещині поліція розслідує обставини загибелі шестирічної дівчинки

Випала з вікна шостого поверху: на Одещині поліція розслідує обставини загибелі шестирічної дівчинки

У місті Южне Одеської області сталася трагедія: шестирічна дівчинка випала з вікна шостого поверху, обпершись на москітну сітку. Від отриманих травм дитина загинула на місці.

Про це повідомила пресслужба поліції Одещини 17 липня.

Інцидент стався, коли дівчинка залишилася сама у спальні, поки її 31-річна мати ненадовго відійшла до кухні. Дитина вилізла на підвіконня, продавила москітну сітку і впала з відчиненого вікна на асфальт.

Поліція зазначає, що ця родина раніше не потрапляла в поле зору правоохоронців і характеризується позитивно. Мати виховувала дитину самостійно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відпочинок дітей в Іспанії перетворився на пекло: умови в українському таборі спонукали батьків бити на сполох

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події. Розглядається питання про внесення інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 п. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою "нещасний випадок".

Поліцейські закликали не залишати дітей без нагляду, а у приміщеннях з малолітніми дітьми вікна слід відчиняти лише на провітрювання, встановити блокіратори або решітки на вікна або ж спеціальні дитячі замки.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в Кременчуці чоловік-транссексуал викрав немовля з пологового будинку.

Головне