Вілкул: Ворог атакував Кривий Ріг балістичною ракетою, пошкоджено понад 30 будинків

Вілкул: Ворог атакував Кривий Ріг балістичною ракетою, пошкоджено понад 30 будинків

У Кривому Розі балістична ракета ворога вдарила по приватному сектору міста, в результаті понад 30 будинків пошкоджено. Про це в ефірі національного телемарафону “Єдині новини” на каналі “Ми-Україна” розповів голова Ради оборони міста Кривий Ріг Олександр Вілкул.

“Балістична ракета нанесла ураження по приватному сектору міста Кривий Ріг. В результаті близько 30 приватних будинків було пошкоджено та зруйновано. Також пошкоджено лінію електропедач, деякі лікарні переходили на генератори, люди цього не відчули, але було відключення електрики”, - зазначив він.

Вілкул додав, що наразі в місті розгорнуто два штаби, де людям надається вся необідна допомога. За його словами, жителі, чиї будинки зруйновані, потребують розселення.

Голова Ради оборони нагадав, що за тиждень ворог тричі атакував місто балістичними ракетами, які тяжко побачити та збивати.

Крім того було зазначено, що місто готується до опалювального сезону, але наразі в пріоритеті віднолення водопостачання.

“Для нас великою проблемою є вода через руйнування Каховскої платини. Силами міста було побудовано три водосховища, також Кривий Ріг готовий до альтернативного пуску джерела, для більшості закладів закуплено генератори”, - наголосив голова Ради оборони міста.

Як писали “Ми-Україна” раніше, російські окупаційні війська на світанку у вівторок, 22 серпня, завдали ракетного удару по Кривому Рогу.

Головне