Викрито схему незаконного переправлення осіб через кордон: затримано 18-річного організатора (відео)

Викрито схему незаконного переправлення осіб через кордон: затримано 18-річного організатора (відео)

Українські прикордонники затримали 18-річного “бізнесмена”, який організовував незаконне переправлення осіб через державний кордон.

Про це повідомляє державна прикордонна служба України

За їхньою інформацію, зловмисник підшуковував клієнтів через інтернет, де пропонував послуги з організації перетину кордону поза пунктами пропуску.

“Послуга організації перетину кордону поза пунктами пропуску в середньому вартувала 12 тисяч доларів”, - зазначили в ДПСУ.

Повідомляється, що під час надання однієї з таких послуг правопорушника затримали. 

“Під час надання однієї з таких - у розмірі 10 500 доларів - ділка й затримали”, - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ситуація на кордоні з Білоруссю: чи фіксується пересування військ

Співробітники прикордонної служби разом з іншими силовими структурами вилучили у зловмисника мобільний телефон, банківські картки та грошові кошти.

Крім того, досудове розслідування триває. Фігуранту повідомлено про підозру у скоєнні злочину, за який передбачена кримінальна відповідальність.

Нагадаємо, українські прикордонники неподалік кордону з Молдовою виявили 19 чоловіків, які намагалися нелегально перетнути державний кордон. Правоохоронцями, у результаті затримання було виявлено дві групи: одну з 8 осіб та іншу з 11.

Як писали “Ми-Україна” раніше, прикордонники на Закарпатті зупинили спробу незаконного перетину кордону, де киянин намагався видавати себе за військовослужбовця, використовуючи привітання “Бажаю здоров’я!” та військову форму.

Головне