Нас дратує, коли росіян називають недолугими, - військовий

Нас дратує, коли росіян називають недолугими, - військовий

Український військових дратує, коли росіян називають "недолугими", адже проти України воює високопрофесійна армія.

Про це заявив прес-офіцер окремої бригади ТрО Дніпра Олександр Курбатов в ефірі телеканалу "Ми-Україна".

"Дуже дратує, коли росіян називають недолугими. Це знецінює той вклад, який військові роблять на фронті. Проти нас воює високопрофесійна армія в якої багато техніки, яка вміє користуватися цією технікою, яка дуже довго готувалася, яка засіває мінні поля. Вони не недолугі, якщо вони відступають, то це тому, що наші бійці докладають не просто максимум, а більше максимуму", - розповів він.

Нагадаємо, експерт з питань атомної енергетики Людвіг Литвинський вважає, що ніякого військового сенсу у підриву Запорізької АЕС для росіян немає. Втім, їхньою метою може стати удар по економіці України.

“У найгіршому випадку ми отримаємо те, що отримали після аварії на Чорнобильській станції. Радіаційне забруднення буде на тому самому рівні, як і через пів року після Чорнобилю, а у гострій фазі цього теракту таке горе буде не лише на ґрунті, але і у повітрі. Імовірність такого сценарію дуже мала. За моїми оцінками, так не відбудеться за однією причиною – ніякого військового сенсу у такому теракті для росіян немає. Скоріше всього, метою вони мають нанести максимальну економічну шкоду. Це може бути нанесено без радіаційної аварії для довкілля”, – зауважив він.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, окупанти атакували Київ безпілотниками вперше за останні 12 днів.

Головне