Військовий рф застрелив цивільного у Вовчанську: в поліції розкрили деталі

Військовий рф застрелив цивільного у Вовчанську: в поліції розкрили деталі

Російський військовий пострілом в голову вбив літнього жителя Вовчанська в Харківській області, коли той намагався евакуюватися.

Про це повідомив начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов в ефірі телемарафону.

"Росіяни цинічно вбили літнього чоловіка, коли той намагався врятуватися, коли той разом з іншими цивільними йшов до наших поліцейських. Його звуть Віталій," – сказав він.

Болвінов розповів, що чоловік відмовився підкоритися наказам російських військових. Інших людей, які були з ним, взяли в полон. За даними поліції, їх утримують у підвальних приміщеннях.

"Інших взяли в полон - за нашою інформацією, їх утримують в підвальних приміщеннях. Наразі там утримують близько 40 людей, їх допитують. Дехто, хто їх допитує, представляється працівниками ФСБ," – додав представник поліції.

Болвінов також зазначив, що росіяни використовують цинічну тактику, не випускаючи цивільних з територій північної частини Вовчанська, яку вони контролюють. Окупанти помістили цивільних у підвал поруч із приміщенням, яке використовують як свій штаб.

Нагадаємо, українські військові активно ведуть бої за Вовчанськ у Харківській області, відбиваючи атаки та ракетні удари росіян. На відео бійці ДПСУ прориваються через вогонь противника, щоб підсилити своїх побратимів.

Як писав "Ми-Україна" раніше, на Закарпатті чоловік стріляв у поліцейських, які зупинили його за "п’яне" водіння.

Головне