Військові закріплюються на лівобережжі Дніпра та південніше Бахмута – Генштаб ЗСУ

Військові закріплюються на лівобережжі Дніпра та південніше Бахмута – Генштаб ЗСУ

Військові закріплюються на лівобережжі Дніпра та південніше Бахмута. На лівобережжі відбили 12 атак. Про це повідомили у Генштабі.

Протягом минулої доби відбулося 67 бойових зіткнень. Окупанти завдали одного ракетний та 37 авіаційних ударів.

Під артилерійським вогнем опинилися понад 100 населених пунктів.

На Бахмутському напрямку наші захисники відбили 11 атак окупантів.

На Авдіївському напрямку Сили оборони відбили 23 атаки.

На Мар’їнському напрямку українські воїни відбили 21 атаку.

На Запорізькому напрямку нашими захисниками відбито три атаки.

Протягом доби авіація Сил оборони завдала 10 ударів по районах зосередження особового складу та 2 - по зенітно-ракетних комплексах противника.

Нагадаємо, сили протиповітряної оборони у суботу, 18 листопада, збили над Одещиною один безпілотник. Про це повідомили у Силах оборони півдня України.

Відомо, що противнику вдалося влучити в енергетичний обʼєкт, одна людина отримала поранення, її госпіталізували до медичного закладу.

"В Одеському районі відбулось влучання в об'єкт енергетичної інфраструктури, пошкодило адмінбудівлю. На місці спалахнула пожежа, яку локалізували. Один співробітник отримав поранення, його госпіталізували", - йдеться в повідомленні.

Як писали "Ми-Україна" раніше, вночі, окупанти атакували Київщину "шахедами". Сили протиповітряної оборони знищили всі дрони. Про це повідомили в КМДА.

Це вже друга атака ворожих безпілотників по Києву за місяць. Дрони запустили з південного напрямку. Щоб дістатися до міста, БПЛА пролетіли понад 1000 кілометрів.

За попередніми даними, збито майже десяток безпілотників біля Києва.

Головне