Генштаб: Військові рф відмовляються виконувати накази командирів

Генштаб: Військові рф відмовляються виконувати накази командирів

Останнім часом російські загарбники відмовляються виконувати накази командирів. Такі випадки зафіксовані 23 та 25 березня.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу Збройних сил України.

“Так, 23 березня цього року, за відмову виконувати бойове завдання, було обеззброєно та доставлено до Макіївки Донецької області близько 70 осіб із підрозділів добровольчих формувань “невський” та “ветерани”. Подібний випадок стався і 25 березня, виконувати наказ відмовився особовий склад роти розвідки противника, що діє на Авдіївському напрямку”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, минулої доби підрозділами Сил оборони України було відбито 57 атак на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках.

Протягом минулої доби противник завдав 18 авіаційних та три ракетних ударів, здійснив 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів.

Ймовірність ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою, адже ворог і надалі ігнорує закони та звичаї війни, продовжує застосовувати тактику терору проти мирного населення.

Авіація Сил оборони за минулу добу завдала п’ять ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів. В той же час наші захисники збили ворожі БпЛА “Орлан-10” та “ZALA”.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, російські окупанти обстріляли Сумщину близько 120 разів. Наразі оперативна обстановка на прикордонні Сумщини контрольована. Формування ворожих наступальних угруповань поблизу державного кордону не виявлено.

Головне