Військові показали кадри перших годин операції в Курській області

Військові показали кадри перших годин операції в Курській області

ЗС України показало унікальні кадри перших годин наступальної операції Сил оборони в Курській області 6 серпня 2024 року. Про це повідомляє СтратКом ЗСУ.

У ДВШ показали перші години операції: розмінування, прорив кордону, знищення оборонних рубежів противника, роботу авіації, артилерії, полонених.

"6 серпня 2024 року. День, який увійде в історію російсько-української війни. Ретельна підготовка, планування, раптовість, бойовий дух та інформаційна тиша стали визначальними на початковому етапі операції", - йдеться у повідомленні.

"Розмінування, прорив кордону, знищення оборонних рубежів противника, робота авіації, артилерії, полонені", - йдеться у повідомленні.

У перші години операції українські військові здійснили розмінування, прорив кордону, знищення оборонних рубежів противника. Також працювала авіація та артилерія. Крім того, у перші години вже були перші полонені російські солдати.

Нагадаємо, російські окупаційні війська вчергове намагалися атакувати Київ ударними безпілотниками, у місті працювала ППО. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Як писали "Ми-Україна" раніше, війська рф вкотре намагалися завдати повітряного удару по Києву, запускаючи по столиці ударні безпілотники типу Shahed. Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

Головне