Військова фотографка Влада Ліберова потрапила під обстріл в Торецьку (відео)

Військова фотографка Влада Ліберова потрапила під обстріл в Торецьку (відео)

Російське окупаційне військо продовжує знищувати Торецьк на Донеччині, застосовуючи усю наявну номенклатуру озброєння, включно з керованими авіабомбами. Безпосереднім свідком обстрілу міста 30 липня стала військова фотографка Влада Ліберова, вона особисто потрапила під атаку.

Жінка опублікувала відео, на якому видно, як російський FPV-дрон намагався завдати удару по автівці, в якій вона їхала. Ліберовій вдалося вчасно сховатися в бетонному доті, уникнувши прямого ураження.

За її словами, два КАБи впали всього в 100 метрах від неї, а FPV-дрон вибухнув на відстані лише одного метра.

Попри небезпеку, волонтерам вдалося евакуювати з Торецька кількох мирних жителів та домашніх тварин.

"Вивезли 5 папуг, одну вівчарку, одного діда, одну бабусю і двох мужиків з Торецька", - повідомила Ліберова.

Нагадаємо, 30 липня Центр протидії дезінформації виступив із спростуванням чуток, що поширюються в інтернеті, про нібито захоплення російськими військами міста Торецьк, що в Донецькій області. Інформація, яка активно розповсюджувалася мережею, виявилася недостовірною.

Як писав "Ми-Україна" раніше, ситуація на Харківському напрямку залишається напруженою, але без суттєвих змін. Впродовж кількох останніх днів противник зменшив кількість штурмових та наступальних дій на відтинку, проте збільшив кількість обстрілів позицій Сил оборони

Головне